Juleløb i Skodsborg

Tak, tak tak for at sneen først kom de sidste 7 km af løbet, og der var læ i skoven, så vi ikke mærkede så meget til den kraftige vind. 

Der var MANGE til start i dag til Skodsborg Marathons traditionelle juleløb, hvor mange var klædt festligt på med nissehuer. 

2012 12 23 SkodsborgMarathon

Skodsborg Marathon er en af mine favoritruter, men den er kuperet og lidt hård, så jeg vidste, at tiden ville være 5+.

Jeg havde en god tur bortset fra et styrt på femte omgang. Det var ikke fordi, det var glat, men der er meget, man kan falde over, hvis man ikke løfter sine ben 🙂 Tre gange er jeg faldet på 6.836 km, men til forskel fra de første to gange, slog jeg mig denne gang. Blå mærker på venstre hofte, sår på knæet og ømhed, men det kunne være meget værre. 

Det hjalp at komme i depot og blive vartet op med Faxe Kondi og lækkerier. Tak til alle for et super hyggeligt juleløb.

Hjemme igen er julen startet, og dagen sluttes af med første julearrangement med familien 🙂 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 23. december 2012, kl.  9.00
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 5.09.46
Løb nr. 162
Løb tilbage 204
Kilometer i alt 6.836,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/12/julelob-i-skodsborg/

2 kommentarer

 1. Du holder ved, sejt!

  Glædelig Jul

  • Lars Christensen on 23. december 2012 at 21:00
  • Svar

  Flot løbet Annette, fik ikke hilst på dig var nok lige gået da du er kommet i mål, jeg faldt også en gang og var lige ved anden. Er mine ben ok, løber jeg d, 30 i Næstved. Kan ikke d. 31 da jeg skal på arbejde. God Jul til hele din familie. Hilsen Lars Christensen

   

Skriv et svar

Your email address will not be published.