Lidt og meget

Jeg har så meget at fortælle, men meget lidt tid at gøre det i. Efter en travl dag er vi på vej ud af døren til en hyggelig aften med mine forældre. Først middag og derefter julekoncert med Stig Rossen 🙂

Dagen har budt på mange gode oplevelser:

 • Journalist Søren Langhorn fra TV2 Øst var med på sidelinjen fra morgenstunden. Kl. 6.45 var han klar med kameraet og med i dagens begivenheder indtil kl. 16. Det bliver sendt i det nye år.
 • Kl. 8.30 handlede det om marathon. Fredskov Marathon med fire friske til start. 
 • Det var fint vejr – lidt frost og vindstille. Underlaget havde ikke ændret sig meget fra i går.
 • Jeg kan godt mærke i mine lårmuskler, at de er belastede af det svære underlag. De skal lige vænne sig til den anderledes belastning, og det er de ikke helt med på endnu.
 • Dagens 42,2 km var i hyggeligt selskab med Elisabeth Vildhøj.
 • Nu bliver jeg nødt til at lukke ned. Jeg er klar igen i morgen 🙂 

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 12. december 2012, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.10.59
Løb nr. 151
Løb tilbage 215
Kilometer i alt 6.372,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/12/lidt-og-meget/

1 kommentar

  • Åse on 12. december 2012 at 20:17
  • Svar

  Hej Annette.
  Hvor er du altså sej.
  Når jeg ser på billedet fra idag kan jeg ikke se hvilke sko du har på. Når jeg løber på sneglatte veje, bruger jeg altid Salamon Speedcross sko. Så bruger jeg mindre energi på at stå fast i underlaget, end hvis jeg bruger mine sædvanlige løbesko. Måske du også kan have glæde af cross sko mens det er glat.

Skriv et svar

Your email address will not be published.