Vi ses i morgen!

Det kan næsten ikke være gået nogens opmærksomhed forbi, at jorden går under i dag. Jeg er dog sikker på, at vi ses i morgen. Men bare for en sikkerheds skyld holder jeg fri lige nu, og nyder den sidste tid sammen med familien 🙂

IMG_4877Klar til start: Per Ejdorf, Annette Fredskov, Maria Weisbjerg, Dorthe Roslev og Ulrik Pihl. 

Marathon nr. 160 – 366/365 blev endnu et officielt marathon. For et par dage siden var det kun Per Ejdorf og mig selv på startlisten til marathon, men Dorthe Roslev og Ulrik Pihl kom og sikrede, at løbet blev officielt. Tak for i dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 21. december 2012, kl.  8.45
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.25
Løb nr. 160
Løb tilbage 206
Kilometer i alt 6.752,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/12/vi-ses-i-morgen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.