183/366 = halvvejs

VintermarathonTopbanner2013

Det har været en fantastisk dag i Kalundborg. Frostvejr, solen skinnede, og der var næsten ingen vind. Det er første gang, at jeg løber denne rute, og jeg var spændt på, hvor hård den er. Jeg har nemlig hørt historier om stigningerne 🙂 Ruten er 2 x 21,1 km med depoter hver 5. km, og der er mange stigninger og flere gå-bakker.

Selvom jeg synes, at ruten er hårdere end mange andre, gik det over forventning. På første runde var jeg selskabelig og løb lidt hurtigere, end jeg burde. Den sidste halvdel satte jeg farten ned og puttede musik i ørene, nød naturen og den fantastiske udsigt 🙂

IMG_0880Allerede i morges ved ankomst til Munkesø Stadion i Kalundborg blev jeg mødt af lykønskninger i anledning af min halvårsdag.

Jeg blev også præsenteret for de meget flotte lagkager, som jeg og resten af feltet havde i vente i mål. Det var meget overvældende, at 5 Tårns Motion havde gjort så meget for at fejre mig. 1000 tak for opbakningen 🙂

IMG_0890Hjemme igen lå en gave fra en ukendt trofast læser af min blog. Det er fantastisk, at en, jeg ikke kender, har lyst til at skrive et langt kort og give mig en speciel gave. Jeg føler mig priviligeret. TAK 🙂

Nu glæder jeg mig over at være nået så langt. 183 marathon gennemført og 183 tilbage. Der er mange flere skønne oplevelser i vente forude. Ja. jeg er en heldig kartoffel 🙂

 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 13. januar 2013, kl.  10.00
Sted Kalundborg Vintermarathon, www.5taarnsmotion.dk
Resultat 4.53.08
Løb nr. 183
Løb tilbage 183
Kilometer i alt 7.722,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/01/366183-halvvejs/

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Lene Lau on 14. januar 2013 at 14:45
  • Svar

  Kæmpe tillykke Annette!
  Jeg er sikker på at det har været en lang rejse at nå hertil, men nu løber du den gode tid i møde. Det bliver lysere, varmere og det går kun ned ad bakke. Det er jo ikke negativt, når man er løber  Du er HALVVEJS!!! Det er bare så flot. Jeg må sige, at du har inspireret mig mange gange. Nå jeg har stået på vej ud af døren og ikke har haft energi til at løbe 10 km, så har jeg tænkt på dig og sagt at hvis du kan løbe 42 plus lidt, hver dag i et helt år, så skal jeg sgu ikke pive over en sølle løbetur på 10 km! Det har hjulpet mig af sted flere gange, så tak for det! Held og lykke med resten af projektet, jeg holder øje med dig (på den gode måde)

  • Mette on 14. januar 2013 at 10:36
  • Svar

  Også et stort tillykke herfra – det er helt vildt!

  Du er samtidig god som motivation, når man ikke selv gider ud på en løbeture pga det er for koldt (ikke mere sne tak ). For hvis du kan løbe en marathon hver dag, bør jeg også kunne klare 5-10 km hver anden dagen

  Håber dine gode ben bliver ved med at holde – ser klart frem til at læse om de næste 183 løb

  • Per Frandsen on 13. januar 2013 at 22:26
  • Svar

  Hej Annette.

  Du ønskes et stort tillykke med det halve projekt. Det er rigtig flot. Glæder mig til at følge sidste halvdel også, samtidig med, at jeg krydser fingre for, at vejret vil være på din side. Ikke sne, tak. 

  Hils Ulrich og sig til ham, at Anders i Nyråd Løbeklub blev rigtig glad for diplom og medalje fra Knuthenborg.

  Du ønskes fortsat godt løb

  • Annemette Engell Hansen on 13. januar 2013 at 21:45
  • Svar

  Hej Annette

  Det er så godt gået!

  Kæmpe tillykke med første halvdel – jeg er sikker på, at du klarer den sidste halvdel ligeså flot!

   

  Nyder at følge dig både her og på Endomondo!

   

  Med venlig hilsen

   

  Annemette Engell Hansen

   

 1. Kære Annette, tillykke med halvdelen af dit vanvittige eksperiment! Held og lykke samt gode ben til den næste halvdel 😉

  Kærlig hilsen

  Henrik Karmark

  • Lone on 13. januar 2013 at 21:09
  • Svar

  Rigtig hjertelig TILLYKKE med halvejen 🙂 Det er skønt at følge med på din blog og jeg ønsker at den næste halvdel går ligeså godt!

  Og så glæder jeg mig meget til at du får mere tid når du er færdig med projektet. Tror at vi er mange som venter spændte på detaljerede oplysninger.

  Gode ben og al mulig held og lykke til dig 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.