6 måneder igen

14. januar – 14. juli 2013. I dag er der kun 6 måneder til, at jeg når 366 marathon på et år 🙂

Det er blevet vinter igen, og der er hvidt udenfor. Det gjorde ikke noget for løbet i dag. Der var ryddet sne de fleste steder, så føret var fint. Det var godt vintervejr, lidt frost, ingen nedbør, næsten ingen vind og solen kiggede frem.

IMG_5167Vi fulgtes ad hele vejen, så det var et super hyggeligt socialmarathon 🙂

Undervejs fik vi besøg af 24Sjællandske, som lavede et halvvejs interview. Det resulterede i et langt depotbesøg, hvor der blev taget hul på kagen fra i går 🙂

fysium logo 29062012Eftermiddagen sluttede jeg af med en times massage i Fysium. Det er mine muskler glade for 🙂

 

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 14. januar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.55.17
Løb nr. 184
Løb tilbage 182
Kilometer i alt 7.764,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/01/6-maneder-igen-2/

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Rikke Andersen on 15. januar 2013 at 18:44
  • Svar

  Tak for svar.. Regnede heller ikke med at det blev stoppet. Jeg havde overvejet at tage turen fra Bornholm til Næstved for at løbe mit første marathon. Men jeg regner med 5 timer i løb.. Så hun løber jo hurtigere end mig. Men nu har jeg fået startnummer til Copenhagen maraton.. Men måske jeg får smag for det 🙂 fortsat held og lykke og sikke en fantastisk familie i er 🙂

 1. Hej Annette

  Du er sgu for sej. Jeg vil bare ønske dig held og lykke med den sidste del af dit kæmpe projekt.

  Mvh Kasper Christensen
  Vejen til det lange løb

 2. Jeg ved ikke om du har Icebugs eller andre andre sko til at stå fast med. Men hvis du ikke har, så kan det jo være lidt farligt at skride rundt – speceilt hvis vejret bliver ved med at være så vinterkoldt.

  Jeg bruger pigsåler til at sætte på skoene (og løber altså i Finland også når det er minus 20 grader) som jeg har købt i en kæde der hedder Clas Ohlsson (svarer vel til noget Harald Nyborg noget cirka), med dem står jeg supergodt fast og kan løbe på selv ren is. Jeg vil tro at tempoet bliver lidt nedsat – men det gør det vel under alle omstændigheder i den slags vejr.

   

  Bare hvis du nu har brug for den slags råd – men forhåbentlig har du allerede styr på det 🙂

  • Rikke Andersen on 14. januar 2013 at 21:46
  • Svar

  Virkelig inspirerende at læse din blog hver dag.. Tjekker den dagligt og ser frem til dagens indlæg. Men har tænkt på noget.. Stopper du uret i depot eller kører det fra start til slut?!

   

   • on 14. januar 2013 at 22:09
   • Svar

   Hej Rikke,

   Uret må ikke stoppes undervejs uanset hvad der sker. Alle løbere starter uret samtidig og har en løber ikke ur på eller hvis det løber tør for strøm, er det depotets ur, der bruges. Det betyder også, at selv om Annette fx. bliver interviewet, kører tiden videre.

   Mvh Ulrich Fredskov

Skriv et svar

Your email address will not be published.