Det holder stadig

Jeg spørger jævnligt mig selv og min familie, om vi er på rette spor med projektet – om det stadig er af de rette årsager, at jeg fortsætter. 

Jeg skal ikke kun løbe, fordi jeg har sat mig et mål, fordi jeg har sagt, jeg kan og gør det. Jeg skal løbe marathon hver dag, fordi jeg stadig er nysgerrig og fascineret af, hvordan det kan lade sig gøre. Jeg skal gøre det, fordi jeg har gode oplevelser hver eneste dag, også selvom det er hårdt. Jeg skal gøre det, fordi jeg bliver helt høj af tanken om, hvad der kan lade sig gøre, når jeg kan det her. 

Alle her i familien er enige om, at det stadig giver mening for os, at jeg løber et marathon om dagen. Projektet holder stadig 🙂

Det var fint løbevejr i dag og selskabet var i top. I disse dage er jeg opmærksom på ikke at løbe for stærkt og overbelaste mine ben. De er stadig lidt for trætte.

Min kære mand Ulrich passer også på mig, så han havde lavet en alliance med Jerk, der betød, at jeg ikke fik mulighed for at prøve at følge med de andre. De ventede ikke, så jeg havde ikke en chance 🙂

Det er selvfølgelig mit eget ansvar at passe på mig selv, men det er nu rart at få hjælp. 🙂

Jeg fandt mit eget tempo fra starten, og mine ben holdt en dag til 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 26. februar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.57.35
Løb nr. 227
Løb tilbage 139
Kilometer i alt 9.579,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/02/det-holder-stadig/

Skriv et svar

Your email address will not be published.