Årstidsforvirring

IMG_0371IMG_0369Kalenderen siger forår, men der var gået kludder i det i dag, så ved Damhussøen lignede det en dag i december.

Det sneede fem timer i træk, men heldigvis var det ikke så koldt.

 

Trods snevejr og våde sko havde jeg en rigtig fin tur i selskab med Anders Risager. Super godt at få ordnet verdenssituationen 🙂

Hjemme i Næstved var der stort set ikke noget sne, så i dag løb vi det forkerte sted 🙂

I dag kom jeg op på hesten igen. Jeg tager ansvar for mit liv, sidder i førersædet og følger min mavefornemmelse.

Fantastisk opbakning jeg har. Tak 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 13. marts 2013, kl.  8.30
Sted Damhus Cannonball Marathons, www.cannonballmarathons.dk
Resultat 4.59.08
Løb nr. 242
Løb tilbage 124
Kilometer i alt 10.212,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/03/arstidsforvirring/

1 kommentar

 1. Hej kære Annette

  Tusind tak for din måde at blive ved på. Jeg tror godt jeg har en anelse om, hvad du vil med dit projekt. Ikke bare at vise, at der kan løbes, men også at der skal ta's ansvar, som du nævner så tit. Og INGEN skal være 'lyseslukkere', og mene hvad du kan. Så længe du ikke lader det gå ud over andre, er det bedst at du støtter dit mentale jeg og viser, at det flytter grænser.

  Tanken har været med til at udvide din kunnen, til at blive ved, og ved vejs ende skal den til at lukke ned, så din krop kan klare sig med mindre motion. Dette omvendte moment er for mig lige så vigtigt. Når jeg booster mig selv f.eks. med kosttilskud, er kunsten at trappe ned næsten en større del. Tænd og sluk funktionen må fungere begge veje.  Evnen til at ville selv, afløses af evnen til at være omstillingsparat og kunne tage imod og lytte. 

  Der er nogle dejlige løbetimer foran dig endnu, vi går mod foråret, krydsede tommelfingre herfra til dig. Du er en stjerne.

   

   

   

Skriv et svar

Your email address will not be published.