Mit valg: En god dag

Det har virket det meste af dagen – mit valg om at have en god dag. Det er jo mit eget ansvar. Så da jeg vågnede træt og energiforladt op i morges, startede jeg med smile-øvelser, og jeg valgte at have en god dag. Jeg valgte ikke at bekymre mig, og jeg valgte at nyde solen og fokusere på alt det positive.

Det lykkedes næsten.

Minus 10 grader stod termometret på, da jeg vågnede i morges, men det var et pragtfuldt solskinsvejr og blå himmel.

Frostvejret forsvandt og jeg nød, at der for første gang i fem dage var vindstille. 

Vi havde et super hyggeligt socialmarathon med snak, så jeg fik tankerne afledt.

Afledt fra hvad?

Det er en længere historie, men kort fortalt, er jeg bare et menneske, der laver fejl, bliver frustreret, banker sig selv oveni hovedet, bliver ved med at spekulere på det, selvom jeg ved, at det ikke hjælper.

Jeg er bare et menneske, der bliver frustreret over ikke at blive forstået og lige nu i dette øjeblik har lyst til at sige, så kan det også være lige meget. Glem det. Slut herfra. Men det sker selvfølgelig ikke. Det er ikke en mulighed.

Det er lige nu i en presset situation, at jeg vokser og lærer, og det er jeg taknemmelig for.

Ja, selvom jeg det meste af tiden er positiv og ser det bedste, så kokser det også en gang imellem. Sort skærm. Intet overblik. Bedre held næste gang. Menneskelighed 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 12. marts 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.55.32
Løb nr. 241
Løb tilbage 125
Kilometer i alt 10.170,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/03/mit-valg-en-god-dag/

1 kommentar

  • Ole on 13. marts 2013 at 13:38
  • Svar

  Hej Annette

  Jeg har fulgtt dig et stykke tid og vil bare sige, hvor fantastisk jeg synes både du og dit projekt er. Virkelige, virkelig inspirerende!

  Og så imponerende at du kan blive ved. Du er nu officielt et af mine store forbilleder 🙂

  God vind!

  Ole

Skriv et svar

Your email address will not be published.