Forår på stand by

I dag havde jeg vintertøjet på igen. Der var minus 3 grader i morges og blæste en kraftig vind, så det var en kold dag. Forår på stand by.

Vi kunne glæde os over, at det kun var minimalt snevejr. Syd for Næstved var der til gengæld meget sne 🙂

God morgen

IMG_5761IMG_5763IMG_5765

 

 

 

 

 

 

 

Det seje startfelt

IMG_5769

Bagerst: Mirco Fischer, Annette Fredskov, Malene Jeppesen, Lene Bruun, Søren Lund, Gitte Vibeke Hansen, Claus Ø. Christensen, Malene Ravn og Bettina Schou. Forrest: Michael Nilsson, Maj-Britt Filsø Mathiassen, Jon Holm Hansen og Thomas Grundsøe

Klar, parat, start

IMG_5773IMG_5775IMG_5777

 

 

 

 

 

 


Det har blæst de sidste 4 dage, men i dag var den værste på grund af frostvejret, så vi måtte arbejde lidt ekstra for sagen.  

I går "hang jeg lidt i bremsen" mentalt. Jeg ville helst blive hjemme, hvilket jo ikke er en mulighed, og efter 25 km i selskab med Gitte Vibeke Hansen og Claus Ø. Christensen bad jeg dem om at løbe, så jeg kunne finde min egen rytme. Sådan var det i går. I dag var jeg mig selv igen, og jeg hyggede mig alle 42,2 km i 4.59 timers gruppen 🙂

top_soendagIFarver1 Hjemme igen var det vigtigste et varmt bad for at få varmen.

Derefter var jeg klar til telefoninterview til P4, Søndag i farver. Hyggeligt at tale med Christina Ankerhus. Vi endte interviewet med, at hun tog imod en invitation til at løbe Fredskov Marathon. Glæder mig 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 10. marts 2013, kl.  8.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.59.15
Løb nr. 239
Løb tilbage 127
Kilometer i alt 10.085,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/03/forar-pa-stand-by/

1 kommentar

  • Klaus on 10. marts 2013 at 19:59
  • Svar

  Hej Annette

  Min familie og jeg følger dig og dine løbere, næsten dagligt.

  I / du er så sej. Løber dagligt 42 km i frost, regn mm.

  og i morgen så "napper" du lige en ny tur !!!

  har selv løbet 9 km På en time i dag indendørs på løbebånd, tænkte på jer da jeg var færdig……..i løber 4 gange længere……så jeg skulle ikke pive….og så i frost ….

  god vind i resten af projektet

  mvh

  klaus

   

   

Skriv et svar

Your email address will not be published.