Uden ord

fysium logo 29062012Jeg er uden ord. Sådan er det lige nu. Jeg er lige kommet hjem fra en times massage i Fysium.

Nu sidder jeg i sofaen med computeren i skødet og solen i øjnene. Det er lidt generende med solen, men det er også skønt, og jeg nægter at lukke lamellerne. Men der er ingen ord der presser sig på, så det er nok ikke meningen, at jeg rigtig skal skrive noget i dag. 

Med fare for at gentage mig selv, så havde jeg en god dag. Fredskov Marathon med frostgrader, sol, blæst og godt selskab 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 11. marts 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.52.17
Løb nr. 240
Løb tilbage 126
Kilometer i alt 10.128,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/03/uden-ord/

Skriv et svar

Your email address will not be published.