“Same procedure as last year”

"Same procedure as last year"

Den sætning kender de fleste fra Nytårsaftens 90-års-fødselsdagen i TV. Nu vil jeg ikke helt sammenligne mig selv med Miss Sophie, men når jeg sidder og skal skrive om min dag, så tænker jeg tit, "same procedure as yesterday"

Jeg har selvfølgelig mange forskellige dejlige oplevelser hver eneste dag, men hvis I skulle skrive noget om jeres arbejdsdag hver eneste dag, så tænker jeg, at det også ville komme til at ligne hinanden lidt 🙂

Nu er det tredje dag i træk med solskinsvejr, og jeg nyder det.

Jeg kender efterhånden ruten. I dag var Fredskov Marathon nr. 150.

Det var endnu en dag i godt selskab og med gode snakke. Morten Walter lagde øre til hele vejen – eller jeg gjorde 🙂

Stort tillykke til Christian Riis, som løb sin første dublet og tilmed satte PR på andendagen.

John Rua løb også marathon to dage i træk og nåede marathon nr. 145. Morten Walter løb marathon nr. 14 i 2013 og nr. 149 i alt. Ditte Laulund er ikke til at redde nu. Det var nr. 4, hvoraf de 3 er Fredskov Marathon. Det er skønt at være marathonløber 🙂

IMG_5735

132 centimeter og 132 marathon tilbage

IMG_5737

Stort tillykke til Christian Riis med dubletten og PR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 5. marts 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.43.35
Løb nr. 234
Løb tilbage 132
Kilometer i alt 9.876,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/03/same-procedure-as-last-year/

Skriv et svar

Your email address will not be published.