Copenhagen Ultramarathon

Copenhagen Ultramarathon er lidt speciel, fordi der løbes 100 km, 50 km og marathon. Det betyder, at marathon er børneløbet 🙂  42,2 km virker jo ikke af så meget, når man sammenligner med 100 km.

Til næste år er det måske mig, der står på startlisten til 100 km. Der er ingen tvivl om, at jeg på et tidspunkt vil prøve kræfter med ultraløb, men lige nu er det rigeligt med 42,2 km 🙂

Jeg havde en rigtig fin marathondag. Det var min hensigt at løbe i mit eget selskab og høre Mads og Monopolet på P3, og sådan blev det.

Det var lige, hvad jeg havde brug for, og alligevel fik jeg snakket med mange mennesker, så det var perfekt. Jeg har altid kun høretelefon i det ene øre, så jeg kan orientere mig og tale med folk, der kommer forbi. Det er vigtigt for mig.

Tak for al den opbakning jeg får rundt omkring. Det betyder meget.

Jeg havde debut i mine nye Salomon kompressionstights, og det føltes rigtig godt (De er i vaskemaskinen, så jeg kan have dem på igen i morgen). Om det var dem, chippen om anklen eller benene bare havde det bedre i dag har jeg ikke gennemskuet, men i dag var den bedste tur for mine ben i denne uge.

Måske var det de søde depothjælpere, den flade rute, den gode stemning eller ???????? 

Jeg løber ihvertfald gerne Copenhagen Ultramarathon igen til næste år 🙂

Nu sidder jeg i sofaen og smiler. Da jeg kom hjem fik jeg en fantastisk massage. Nu er familien ude af huset, så jeg vil bestille noget thaimad og se meningsløst fjernsyn 🙂

Så er jeg klar til Skodsborg Marathon i morgen.

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 20. april 2013, kl.  8.00
Sted Copenhagen Ultramarathon, www.copenhagen-ultramarathon.blogspot.dk
Resultat 4.56.50
Løb nr. 280
Løb tilbage 86
Kilometer i alt 11.816,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/04/copenhagen-ultramarathon/

1 kommentar

    • sten christensen on 20. april 2013 at 20:52
    • Svar

    Hej Annette. flot løbet . hvis i havde lige så godt vejr som vi havde i sindal,og gode ben,så er der ikke meget at klage over. hvis alt klapper ,håber jeg at komme over og løbe de sidste 2 løb sammen med dig.

Skriv et svar

Your email address will not be published.