Danmarks bedste depotbestyrer

Min mor bejler til titlen som Danmarks bedste depotbestyrer. Hun sørger for, at der ikke mangler noget i det overdådige depot. Hun tænder stopuret, når vi starter og sørger for at alle tider bliver noteret, når vi kommer i mål. Kort sagt er der styr på sagerne 🙂

Nu har min mor fået fri. I næste uge skal hun på tur med veninderne, så min far har været under oplæring som depotbestyrer. Stopuret skal stadig tændes og kaffen være klar i målet. Min far har helt styr på det, så på mandag er vi igen klar til Fredskov Marathon 🙂

I weekenden skal jeg ud af byen. I morgen løber jeg Copenhagen Ultramarathon, hvor der løbes både marathon, 50 km og 100 km. Jeg "nøjes" med marathon 🙂

IMG_6937

Stort tillykke 🙂

I dag var endnu et Fredskov Marathon i godt selskab 🙂

Det blæste lidt mere end i går, men vi slap for regnvejr, og det glædede jeg mig over i modvinden. Solen var også fremme.

Når jeg sammenligner hvordan jeg havde det i dag, og hvordan jeg havde det i mandags, så har jeg det bedre 🙂

Jörgen Nilsson fra Göteborg afsluttede sit tre dages projekt. Stort tillykke med første triplet 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 19. april 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.05.58
Løb nr. 279
Løb tilbage 87
Kilometer i alt 11.773,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/04/danmarks-bedste-depotbestyrer/

Skriv et svar

Your email address will not be published.