Dagens overraskelse

Da jeg mødte på kontoret i morges fik jeg en dejlig overraskelse. Preben Poulsen, som efterhånden har løbet mange Fredskov Marathon, havde kage med i en meget speciel anledning, som vi ikke kendte til på forhånd.

I dag løb Preben sit marathon nr. 100 og kom dermed i Klub 100 Marathon. STORT TILLYKKE 🙂

Der var meget at fejre i dag. En løb triplet og fem løb dubletter. Stort tillykke til Søren Larsen (længst til højre) og Bjarne Møller Sørensen med første dublet – to marathon på to dage 🙂

IMG_6966IMG_6967

 

IMG_6961

Fest i løbeskoene. Preben Poulsen, Annette Fredskov, Søren Larsen, Lars Jensen, Henning Baginski, Bjarne Møller Sørensen, Birgitte Munch Nielsen, Henrik Hoplarik Franijeur, Katrine Bernbom og Jesper Ølsgaard

Vi startede ud i solskinsvejr, som langsomt blev til gråvejr og til sidst regnvejr. Regnvejret slap vi dog for bortset fra nogle dryp, så vi var vist heldige med vejret, selvom det blæste en del. Her to timer efter både regner og blæser det meget. 

Jeg havde en god dag i løbeskoene i skønt selskab med min gode veninde Birgitte Munch Nielsen. Det føltes bedre i dag, og jeg nød at være tilbage på den anden rute, som bare passer bedre, når jeg skal være klar til marathon igen dagen efter. 

Jeg nyder også, at der er et langt modløbsstykke på ruten. Det betyder, at vi både løber der frem og tilbage og dermed møder hinanden. Dejligt med sjove bemærkninger og opmuntrende tilråb 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 29. april 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.20
Løb nr. 289
Løb tilbage 77
Kilometer i alt 12.195,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/04/dagens-overraskelse/

Skriv et svar

Your email address will not be published.