Om igen

Det er ikke fordi, at jeg altid har valgt de nemmeste løsninger igennem projektet. Det skal jo ikke hedde sig, at jeg er kommet nemt til det 🙂 🙂 🙂

Nu vælger jeg den nemmeste løsning og laver en ommer. I mandags ændrede vi Fredskov Marathon ruten tilbage til den rute vi løb i efteråret. Det var et forårstegn, og jeg er glad for ruten, MEN den er hårdere end den anden rute. Stigningerne er hårdere, og det kan jeg godt mærke, så efter en uge har jeg valgt at tage den anden rute i brug igen. Der er også lidt stigninger på den rute, men de er blidere, så nu vælger jeg den nemmeste løsning.

IMG_1550

Bagerst: Lars Jensen, Søren Larsen, Mette R. S. Hansen, Bjarne Møller Sørensen, Thomas Borchmann-Olsen, Christina Lagersted, Jan Ballegaard, Henning Baginski, Michael Jensen, Gry Kæhler, Karsten Bach Christensen, Annette Fredskov, Carsten Jensen, Henrik Hoplarik Franijeur, Ditte Vejrum Andersen, Karina Dernoff og Brian Lindholm-Larsen. Forrest: Laura, Malthe, Henrik Aniol Hansen, Maj-Britt Filsø Mathiassen, Malene Jeppsen, Jelena Leonova Laursen, Lene Bruun og Heidi Bergmann

IMG_1616Efter to dage på udebane var det dejligt at blive taget imod af mine forældre i morges.

Det var solskin og blå himmel fra morgenstunden, men lidt koldt. Vi mangler lige nogle varmegrader, før jeg er klar til bare ben og arme.

For anden gang i denne uge cyklede Ulrich 30 km med mig. Det er super hyggeligt 🙂

1000 tak til Heidi Bergmann for kage. Jeg kom i mål til en MEGET FLOT kage, som Heidi har brugt lang tid på at lave. Helt fantastisk 🙂

Lidt stemningsbilleder fra dagen:

IMG_1540IMG_1547IMG_1557

IMG_1572IMG_1573IMG_1580IMG_1589IMG_1639IMG_1643

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 28. april 2013, kl.  8.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.06.04
Løb nr. 288
Løb tilbage 78
Kilometer i alt 12.153,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/04/om-igen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.