Hvad fortæller du dig selv?

Et marathon handler ikke kun om at have gode ben. Det handler også om at have hovedet med og fortælle sig selv de rigtige historier.

I dag var der meget tåge og støvregn en stor del af turen. Det kan jo lyde som kedeligt vejr, men den kan vendes på flere måder. Jeg fokuserede på at det ikke blæste, og støvregn er bedre end silende regn. Det er også dejligt, at det ikke er frostvejr mere. Uanset hvordan vejret er, kan det vendes til godt vejr – næsten 🙂

Hvordan skal man så tænke, når vi lige er startet på tredje omgang (ud af seks) og er 15 km henne (27 km igen)? Langt igen? Nej, tværtimod er vi næsten halvvejs. Lige så snart vi er ude af depotet efter anden omgang er vi næsten halvvejs.

Vær opmærksom på hvilke historier du fortæller dig selv. Du har selv ansvar for at fortælle dig selv de historier som maksimerer din hverdag og din livskvalitet. 

En af grundene til at jeg kan løbe et marathon om dagen er, at jeg fortæller mig selv de rigtige historier.

IMG_6788

Fredskov Marathon nr. 183. Morten Walter, John Rua, Jerk W. Langer, Annette Fredskov, Lene Bruun, Palle Mandrup, Lis Grønqvist, Preben Poulsen og Rene Koch Larsen

Endnu en god marathondag i Næstved med godt selskab og godt hoved 🙂

I morgen holder vi fest igen. Jon Holm Hansen løber sit marathon nr. 100.

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 12. april 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.38
Løb nr. 272
Løb tilbage 94
Kilometer i alt 11.478,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/04/hvad-fortaeller-du-dig-selv/

Skriv et svar

Your email address will not be published.