Nye projekter

Med kun 88 dage igen begynder jeg at kunne se livet på den anden side af 366/365. Et liv der indeholder andet end marathon 🙂 Et liv med nye spændende projekter. 

De nye projekter er jeg nødt til at forberede mig på nu, og i dag brugte jeg dagens marathon på at tænke. Mine tanker kom langt omkring. Først tænkte jeg på min kommende bog. Hvad skal min bog hedde? Hvordan skal den opbygges? Hvordan får jeg Viktor og Emilies sande historie og ikke bare den der pleaser deres mor? 

Bogen skal være færdigskrevet midt i september, så jeg skal arbejde forholdsvis hurtigt, hvilket jeg tror er godt. Jeg har en god mavefornemmelse, og jeg glæder mig rigtig meget til at starte skriveprocessen 🙂

Mine tanker arbejdede også med mine kommende foredrag. Jeg er lige midt i processen, hvor jeg skal præsentere mine foredrag, så jeg kan komme på bookingbureauets hjemmeside. Så er det godt at brainstorme under marathon.

Ja, jeg kan ikke bare vente med at tage hul på mine nye projekter. Jeg er i gang 🙂

Ellers er min status det samme som de seneste dage. Jeg nyder solen og kæmper mig igennem kilometrene med et smil. Fantastisk at komme i mål til klapsalver 🙂

Stort tillykke til Lars Jensen med første dublet – to marathon på to dage. Lars har løbet mange Fredskov Marathon, men det er første gang, at han løb marathon to dage i træk.

 

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 17. april 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.14.30
Løb nr. 277
Løb tilbage 89
Kilometer i alt 11.689,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/04/nye-projekter/

Skriv et svar

Your email address will not be published.