Godt selskab

Hver eneste gang jeg skriver godt selskab gentager jeg mig selv, og det har jeg gjort MANGE gange de sidste 9 måneder.

Endnu en dag i godt selskab…………. Endnu et Fredskov Marathon i godt selskab……….. Og jeg mener det hver gang. Det er fantastisk at møde op hver morgen til smil og glade løbere. 

Der bliver ofte snakket en del under marathon, især i starten af løbet og nogen gange hele vejen. Selvom man ikke følges med nogen, så betyder det meget med friske kommentarer eller et hej, når man mødes på ruten eller bliver overhalet. At blive overhalet med en eller flere omgange har jeg prøvet 🙂  

IMG_6931

Marathon 278/366. Bagerst: Carsten Jensen, Jerk W. Langer, Annette Fredskov, Rune Thieme, Rene Hjorth Olsen, Jörgen Nilsson, Carsten Dahl og Katrine Bernbom. Forrest: Morten Walter og Maj-Britt Filsø Mathiassen

I dag var endnu et Fredskov Marathon i godt selskab, og jeg fik snakket 🙂

Solen skinnede det meste af tiden, men det var meget blæsende. Vinden kom ikke fra den rigtige side, så indimellem føltes det som jeg stod stille. 

Jeg har stadig en del træthed i benene, men det føltes alligevel en lille smule bedre i dag 🙂

Der er ingen tvivl om at min krop efterhånden er træt, så det tager længere tid at restituere efter et hårdere løb. Derfor blev Hedelands Bjergløb det sidste rigtig hårde løb i projektet. Jeg har blandt andet sagt nej tak til Kalkmineløbet i Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber, selvom det er et skønt løb. Det er for hårdt, og jeg skal betale af i for lang tid. 

Der er mange løb, jeg glæder mig til at løbe efter 366/365 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 18. april 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.07.56
Løb nr. 278
Løb tilbage 88
Kilometer i alt 11.731,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/04/godt-selskab/

Skriv et svar

Your email address will not be published.