Passion og forpligtelse

Det hele startede med en passion for at løbe og en magisk distance på 42,2 km. Så satte jeg mig et mål og forpligtede mig.

Det er stadig min passion at løbe marathon, men lige nu er min forpligtelse der gør, at jeg kommer afsted hver dag. Det er ikke fordi, jeg ikke elsker at løbe (det gør jeg), men fordi jeg har forpligtet mig til et mål, og så fortsætter jeg selvom det er svært og hårdt indimellem.

Jeg har hele tiden vidst, at det ikke ville være nemt at løbe et marathon om dagen i et år. Som min kære mand Ulrich siger til mig, hvis jeg piver: "Hvis det havde været nemt, var der sikkert flere, der havde gjort det." 🙂

Jeg spørger ikke mig selv hver morgen, om jeg har lyst til at løbe et marathon. Hvis det altid var lysten, der skulle drive værket,  så nåede jeg ikke i mål. En god blanding af passion, lyst, vilje og forpligtelse får mig i mål 🙂

Det er dejligt at være nået gennem vinteren. Temperaturen er steget lidt, og i dag vågnede jeg op til blå himmel og solskin. Det blæste en del, men som jeg har sagt før, følger der medvind med modvind. 

Emilie cyklede med mig en omgang, og i dag var det min fars tur til at trække i løbetøjet. Jeg nyder at min mor og far ofte løber med.

Min tilstand er status quo – træt men jeg kan stadig smile 🙂

Stort tillykke til Carl Frieboe Rasmussen fra Århus, som løb sin første dublet – 2 marathon på 2 dage.

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 9. april 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.06
Løb nr. 269
Løb tilbage 97
Kilometer i alt 11.351,8 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/04/passion-og-forpligtelse/

1 kommentar

  1. Kære Annette

    Du har overgået alle forventninger, det er vildt og sejt det du løber iøjeblikket;-) Jeg står parat til at købe din kommende bog! Alt medvind til dig og din familie.

    Mette

Skriv et svar

Your email address will not be published.