Tryg hjemmebane

De sidste 11 dage i træk har jeg løbet den samme rute med start og mål hos mine forældre. Det gør jeg også de næste 3 dage. Jeg har ikke tidligere løbet den samme rute så mange dage i træk, og man kunne tro, at det blev kedeligt.

Normalt kan jeg godt lide at komme ud og løbe forskellige marathon, men her under projektet har jeg det anderledes. Det er super dejligt at møde hos mine forældre om morgenen og blive taget imod med et kæmpe smil og "hvordan går det, min skat?"

Det er trygt at løbe den samme rute, hvor jeg møder de samme mennesker og kender hvert sving. Det er energibesparende, og under 366/365 samler jeg på energibesparende 🙂

Jeg kan også godt lide at komme ud, men jeg er taknemmelig for min hjemmebane.

IMG_6782

Marathon 270/366. Bagerst: Louise Andersen, Annette Fredskov, Lars Jensen, Per Ejdorf og Preben Poulsen. Forrest: Rune Thieme og Lasse Brøndum Kirkelykke

Det er nok ikke nogen overraskelse for nogen, at jeg følger lidt med i vejrudsigten. Ikke at jeg altid bliver klogere på vejret 🙂 I disse dage er der risiko for regn, men heldigvis løb vi i tørvejr. Til gengæld var der en del vind og en anelse sol.

For første gang i lang tid løb jeg hele turen i eget selskab, og det var faktisk dejligt 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 10. april 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.50
Løb nr. 270
Løb tilbage 96
Kilometer i alt 11.394,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/04/tryg-hjemmebane/

1 kommentar

  • Søren on 11. april 2013 at 10:32
  • Svar

  Hej Annette

  Hold nu helt op hvor er du sej !!

  Dit projekt kræver virkelig rygrad og motivation (og gode ben 🙂 ), det tager jeg hatten af for.

  Stor respekt herfra og god vind med de kommende løb 🙂

   

  Mvh.

  Søren

Skriv et svar

Your email address will not be published.