50 marathon igen

IMG_7193Det glæder jeg mig MEGET over, at der "kun" er 50 marathon tilbage, før jeg kan holde en fridag. En FRIDAG lyder som sød musik i mine ører. Der er så mange ting, at jeg glæder mig til. 

Ulrich, Emilie og Viktor er lige kørt mod Brøndby for at se DM-finale i håndbold. Åhhhhh, hvor ville jeg gerne med, men det ville være en meget dårlig prioritering. Så nu sidder jeg i ro og mag hjemme i sofaen.

Jeg skal tidligt afsted i morgen. Inden Skodsborg Marathon skal jeg til tjek og løbetest på Rigshospitalet. 

I dag bød Fredskov Marathon kort fortalt på blandt andet på fejring af fødselsdag, champagne og kage, en debut på marathondistancen og en masse regn. 

IMG_1699

6 omgange forude for marathon

IMG_1655

Per Hviid havde 100 + kage med. Han kom i Klub 100 marathon til CPH Marathon sidste weekend

IMG_7182

Tillykke til Tony Carlsen med de 50

IMG_7187

Stort tillykke til Rikke Normann med marathondebuten

IMG_7190

Jeg fik endnu engang kage af Flemming Madsen 🙂

 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 26. maj 2013, kl.  8.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.46
Løb nr. 316
Løb tilbage 50
Kilometer i alt 13.335,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/50-marathon-igen/

2 kommentarer

  • Jonas Højlund on 27. maj 2013 at 10:48
  • Svar

  Hej Annette,

  Dejligt løb søndag. Jeg fik løbet mit 4. maratonløb og det 2. på en uge. Og det er på grund af dig. Hvis du kan løbe 42 k hver dag, så kan jeg sgu også holde til at løbe to på en uge, tænkte jeg. Og det kunne jeg. Tror du er en inspiration for alle, der ejer et par løbesko. Så løb, løb, løb. Du er snart i mål. Og hils din famile.

  kh

  Jonas

  • Tony on 27. maj 2013 at 10:13
  • Svar

  Tak for en fantastisk oplevelse – bortset for vejret ;-). Super glade og positive løbervenner og heppere. Jeg håber, jeg kan nå at løbe med et par gange mere inden Jeres projekt slutter. TAK, TAK og atter TAK

Skriv et svar

Your email address will not be published.