Årets første vandkamp

Lige nu er en del af 5.C i gang med årets første vandkamp. Løsningsorienterede unge mennesker, der har været på klassetur til det historiske København og siddet i et varmt tog på vej hjem, skal nu køles ned.

Jeg burde jo selv være med for at blive kølet ned, men jeg må indrømme, at selvom jeg er glad for mine isposer, så er jeg en kylling hvad angår iskoldt vand, så jeg nyder at se med fra sofarækken indenfor med computeren i skødet 🙂

Det endte med at være en varm dag med masser af sol og varme. Min mor og far var med på et par runder, men ellers nød jeg mit eget selskab. Under løbeturen har jeg i øjeblikket brug for tid for mig selv for at bevare psykisk overskud, og i dag kom jeg ud i plus 🙂 

Jeg er stadig et socialt menneske, så det var dejligt at komme i mål, hvor resten af feltet hyggede og nød solen. En god måde at slutte af på 🙂

Resultatet af mandagens blodprøver: Tallene er fine, så jeg fortsætter i samme spor.

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 30. maj 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.47
Løb nr. 320
Løb tilbage 46
Kilometer i alt 13.504,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/arets-forste-vandkamp/

Skriv et svar

Your email address will not be published.