Farvel til foråret

Vi siger farvel til foråret med manér – en dejlig varm sommerdag med sol og 25 grader.

Dejligt at tænke på at vi har tre skønne sommermåneder foran os og vildt at tænke på, at maj måned allerede er slut 🙂

Fotograf Finn John Carlsson var med fra morgenstunden for at tage billeder til Familie Journal. Derfor er startbilledet lidt skævt – min far tager billede fra siden, mens Finn står i midten, og vi ved ikke, hvor vi skal kigge hen 🙂

Skønt at vågne op til sol, varme og blå himmel. Så er det dejligt at have kontor udenfor 🙂

Der skal drikkes en del væske under et varmt marathon, og jeg er også nødt til at spise nogle salttabletter. Det virker bedst for mig at drikke lidt hele tiden, så jeg løber med en lille flaske i hånden.

For 2½ år siden var jeg lige blevet forelsket i marathon og havde endnu ikke opdaget mit potentiale. 

Nu ved jeg, at potentialet er stort, og jeg forestiller mig, at jeg på den ene eller anden måde vil blive ved med at udforske grænserne. 

Grænserne rykker sig hele tiden og det er ikke kun for mig. 

For et år siden troede Preben Poulsen ikke, at det ville muligt for ham at løbe fire marathon på fire dage. I dag stod han med fire medaljer om halsen efter at havde løbet Fredskov Marathon de sidste fire dage. Stor respekt og stort tillykke 🙂

Det er fantastisk, hvad vi kan, når vores krop og sind arbejder sammen, og vi ikke sætter begrænsninger for os selv.

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 31. maj 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.48
Løb nr. 321
Løb tilbage 45
Kilometer i alt 13.546,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/farvel-til-foraret/

Skriv et svar

Your email address will not be published.