Forventningens glæde

Det var ikke forventningens glæde, der fyldte mit hoved på vej til København i morgentrafikken i regnvejr. På vej mod Damhussøen for at lægge arm og jeg kendte udfaldet på forhånd. Jeg vinder altid. Spørgsmålet er bare, hvordan og i hvor god stil 🙂

Så dagens arbejde bestod i positiv tænkning. Jeg ved, at jeg skal i mål, så jeg kan jo lige så godt få det bedste ud af det.

Hvorfor have ondt af sig selv og være sur og trist, fordi det regner, når jeg kan vælge at synge med på musikken og være glad for, at jeg kan løbe. 

Det regnede jo også kun cirka 85 procent af tiden, og så regnede det ikke så hårdt. Det kunne være meget værre. Det har det været før. Jeg har løbet omkring Damhussøen i stiv kuling og sne, så lidt regn, går nok 🙂

Jeg fik det bedste ud af det. Hørte god musik hele turen og fik lidt tid for mig selv. Alene kunne jeg også bedre synge med 🙂

Hjemme igen skulle jeg være klar til live interview via Skype til DR2, Vitek, som lavede en udsendelse om marathon. Med sommerfugle i maven sad jeg klar foran computeren. Fire minutters snak og så var det overstået. 

Nu sidder jeg og kigger ud på regnvejret og glæder mig over at være indendørs. Heldigvis har de lovet solskinsvejr i Næstved i morgen, og det kan jeg trods alt bedre lide 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 22. maj 2013, kl.  8.30
Sted Damhus Cannonball Marathons, www.cannonballmarathons.dk
Resultat 4.58.41
Løb nr. 312
Løb tilbage 54
Kilometer i alt 13.166,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/forventningens-glaede/

Skriv et svar

Your email address will not be published.