Grænserne rykker

Ved de Olympiske Lege i 1908 i London vandt Johnny Hayes fra USA i tiden 2.55.18. Til Berlin Marathon i 2011 satte Patrick Makau fra Kenya verdensrekord i tiden 2.03.38.

Det var først ved de Olympiske Lege i Los Angeles i 1984, at kvinderne fik lov til at løbe marathon. Grænserne rykker – heldigvis 🙂

Vi ser det over det hele. I oktober 2012 sprang den østrigske faldskræmsupringer Felix Baumgartner fra 39 kilometers højde. Jeg er spændt på, hvordan verden ser ud om tyve år. Hvad har vi lært, som vi ikke ved endnu?

IMG_7133

Marathon 313/366. Henrik Hoplarik, Rico Eiersted, Annette Fredskov, Henning Baginski, Malene Ravn, Klaus Christian Jensen, Christina Lagersted, Gitte Jensen, Morten Blok, Preben Poulsen og Tommy Nørgaard Jensen. Forrest: Preben Damsgaard og Carsten Jensen

Omkring mig rykker grænserne sig også. Nogle kommer ud på deres første marathon. Mange løber rigtig mange marathon. Flere forsøger sig med to eller flere dages marathon i træk. Mange har fået tanken: "Når de kan, så kan jeg også" Det er fantastisk at være vidne til, og det var vi i høj grad i dag.

Malene Ravn løb som den tredje sit Fredskov Marathon nr. 50. Hun har planlagt at løbe sit marathon nr. 100 den 14. juni 2013. 

Rico Eiersted løb det tredje marathon på tre dage og dermed hans første triplet. Han var ellers klar til et løb til i morgen, men turen gik hjem mod Frederikshavn.

Tommy Nørgaard Jensen havde taget en fridag for at debutere på marathondistancen. Det gjorde han i godt selskab med Henning Baginski.

Gitte Jensen løb sit andet marathon i forgårs, men kom igen i dag og nuppede det tredje i flot stil.

Stort tillykke til alle med bedrifterne 🙂

Jeg ved det fortsætter i morgen, hvor et par stykker for første gang løber dublet – to marathon på to dage.

Det er fantastisk, hvad vi kan, når vi ikke lader os begrænse af vores tanker 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 23. maj 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.08
Løb nr. 313
Løb tilbage 53
Kilometer i alt 13.208,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/graenserne-rykker/

1 kommentar

  • Martin Jacobsen on 23. maj 2013 at 18:04
  • Svar

  Ja nu er Danmark jo ikke et sted man lige umiddelbart kan tillade sig de store armbevægelser uden at man får skyld for storhedsvanvid – men men du Annette –
  Du kan i hvertfald godt give dig selv et klap på begge skuldre
  Sikken en entusiasme
  De der er så privilegerede at kende dig må da også glæde sig over dit humør og uimodståelige vilje og ikke mindst den flotte præstation at kunne løbe et fuldt Marathon hver evig eneste dag – jeg bøjer mig i respekt hav det godt og fortsat godt løbeår

Skriv et svar

Your email address will not be published.