Hvad kom først?

I dag funderede jeg over, hvad der er den egentlige årsag til, at mine ben var tungere i dag end i går. 

Jeg løb 10 minutter hurtigere i går, end jeg gør de fleste dage, og det tænker jeg, er den indlysende årsag. Jeg brugte nogle kræfter i går, jeg skulle have brugt i går. Jeg pressede mig selv lidt mere, end jeg plejer. 

MEN måske var mine ben tungere i dag, fordi jeg havde fortalt mig selv, at jeg ville have tunge ben efter løbet i går. Måske havde jeg tunge ben, fordi jeg forventede tunge ben.  Måske reagerede min krop bare på mit sind

Hvad kom først, hønen eller ægget??

Der er ingen tvivl om, at mit sinds tilstand påvirker min krop, men hvor lidt og hvor meget. Jeg er nysgerrig 🙂

Det har været super godt vejr i Næstved, hvis man er til sol og varme. Der var ingen vind fra morgenstunden, men den kom op ad dagen, og det gjorde ikke noget. Jeg har ingen problemer i varmen, når jeg drikker nok væske. 

Endnu en god dag på kontoret med både nye og kendte ansigter. Det er skønt at være marathonløber 🙂 🙂 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 16. maj 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.59.19
Løb nr. 306
Løb tilbage 60
Kilometer i alt 12.913,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/hvad-kom-forst/

1 kommentar

  1. Visst är det så – tankens kraft. Det tror jag stenhårt på! Lycka till nu inför dina sista Marathon. Själv laddar jag för fullt inför Göteborgsvarvet på lördag! Kram Annica

Skriv et svar

Your email address will not be published.