Luk munden

Det er ikke fordi, jeg vil have ro (det vil jeg også engang i mellem :-)), men hvis man vil undgå ekstra protein i form af insekter, er det nødvendigt at lukke munden indimellem.

Det er årstiden, hvor der er risiko for at sluge et eller flere af de små sorte insekter, som jeg ikke ved, hvad hedder, når man løber for fuld skrue derudaf 🙂

IMG_7128

Marathon 307/366. Pia Hansson, Hans Jørgensen, Annette Fredskov, Preben Poulsen og Rene Hjorth Olsen

Ellers blev munden ikke lukket i dag og ørene fik ikke fred 🙂

Trætheden fyldte meget i dag, og det gør den stadigvæk. På sidste runde havde jeg rigtig meget lyst til at gå, men så bed jeg tænderne sammen og holdt motoren kørende. 

IMG_0504Hjemme igen måtte jeg lige have en lille tudetur og få lukket dampen ude af systemet. Så var jeg klar til et besøg hos fodterapeut Malene Schmøde sammen med Emilie.

Nu er mine fødder klar til endnu flere kilometer efter kærlig behandling 🙂

Jeg er stadig træt, men jeg tuder ikke 🙂

Nu skal jeg bare slappe af og tidligt i seng. Inden da skal jeg lige pakke weekendtasken. Ulrich og jeg holder weekend i København. I morgen løber jeg mit marathon nr. 400 i alt til Ø-Marathon på Amager. Søndag er der Copenhagen Marathon, og mandag skal jeg endnu engang nyde omgivelser til Skodsborg Marathon.

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 17. maj 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.03.43
Løb nr. 307
Løb tilbage 59
Kilometer i alt 12.955,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/luk-munden/

1 kommentar

  1. Du er simpelthen så sej Anette – og kan i den grad godt forstå at du er træt. Hvor må det bare kræve meget selvdiciplin at gennemføre hver gang 🙂 Dejligt at læse at du passer godt på dine fødder.

    Hilsen Kirsten

     

Skriv et svar

Your email address will not be published.