Op med benene

Op med benene og en ispose på. Det var det første jeg havde lyst til, da jeg kom i mål, men jeg havde lige nogen gøremål, inden jeg nåede så langt. Nu er jeg landet i sofaen med computeren og en ispose. Det giver en dejlig ro i benene – isen, ikke computeren 🙂

Jeg mangler stadig et bad og noget vasketøj, og jeg har rigtig meget brug for at slappe af i både krop og sind, så det er kort fortalt i dag.

IMG_7012

Marathon 292/366. Claus Ø. Christensen, Henning Baginski, Leif Bjarne Larsen, Annette Fredskov, Søren Larsen og Preben Poulsen

Jeg havde en god marathontur i dejligt solskinsvejr. Benene var lidt trætte efter turen i bakkerne i Skodsborg og en travl dag i går, men mit humør var godt, og jeg nød at have min mor med på en runde 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 2. maj 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.59.09
Løb nr. 292
Løb tilbage 74
Kilometer i alt 12.322,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/op-med-benene/

Skriv et svar

Your email address will not be published.