Verden stod stille

Det er nok lidt overdrevet, men der blev ihvertfald stille et øjeblik, da jeg i dag trådte forkert i et øjebliks uopmærksomhed. Jeg løb forrest i gruppen og snakkede, da jeg vrikkede om på venstre fod og måtte stoppe op. Snakken forstummede med det samme, men jeg kunne heldigvis hurtigt sige, at jeg er ok. Det var som at få en mavepuster, og de første 100 meter humpede jeg videre, men så var jeg igang igen, og jeg mærkede ikke mere 🙂

Jeg mærkede til gengæld lidt til vablen, som jeg fik den anden dag. Jeg bruger ellers ikke at få vabler 🙂 Jeg har ikke gennemskuet, hvorfor vablen kom, men den er ret stor, og den har ikke helt overgivet sig endnu. Det kan den ellers ligeså godt, for den kamp vinder jeg 🙂

IMG_7023

Fredskov Marathon nr. 198. Rene Hjorth Olsen, Claus Ø. Christensen, Annette Fredskov, Bo Demant, Christina Lagersted, Charlotte Munch og Louise Ursin. Siddende: Thomas Jensen, Morten Walter og Lars Jensen

Det var en dejlig marathondag med super selskab, overskud og det bedste vejr i år. I dag kan man næsten sige, at jeg fløj i mål, og det var dejligt at genopleve, at det kan være sådan 🙂

Vi havde besøg af journalist Göran Engström og fotograf Anders Hansson, som laver artikel til Runners World i Sverige. De var med hele dagen, så der blev interviewet og taget mange billeder.

Det er fedt at løbe marathon, men det er endnu federe at komme i mål.  I det dejlige solskinsvejr havde de fleste tid til lidt æblekage og hygge.

Fredskov Marathon – Løb du ikke vil hjem fra 🙂
IMG_7017IMG_7018IMG_7028IMG_7030IMG_7032IMG_7044IMG_7046IMG_7050

 

 

 

 

IMG_7052IMG_7060IMG_7066IMG_7071

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 3. maj 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.56.48
Løb nr. 293
Løb tilbage 73
Kilometer i alt 12.364,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/verden-stod-stille/

2 kommentarer

    • Göran Engström on 4. maj 2013 at 11:24
    • Svar

    Stort tack för igår! Vi hade en fantastisk dag tillsammans med er och är djupt imponerade av din mentala och fysiska styrka. Lycka till även i fortsättningen! /Göran (& Anders)

  1. Du har trodset en nærmest sibirisk vinter og er efterhånden så tæt på mål, så ville det ikke være fair, hvis du nu skulle gå i stykker.

    Godt det ikke skete!

Skriv et svar

Your email address will not be published.