+ 10 minutter

Kun få kilometer inde i løbet kunne jeg mærke, at mine ben var mere trætte end normalt. Jeg holdt mit normale tempo i to runder, men jeg skulle arbejde for hårdt, så jeg satte farten ned og kom i mål 10 minutter senere end normalt.

Det var en rigtig god prioritering, som betød, at jeg kom glad i mål med trætte ben 🙂

De næste weekender er der marathon andre steder, så det var sidste weekendløb i Næstved inden finaleløbene den 14. juli 2013. Enden nærmer sig, og jeg nyder dagene så meget som muligt. 

Jeg ved godt, at dette eventyr er ved at slutte. Jeg tæller ned, og jeg glæder mig meget til livet efter projektet – mit nye eventyr. Selvom det bliver fantastisk at komme i mål, så bliver det også lidt vemodigt. Under projektet har jeg haft gang i hele følelsesregisteret og det har jeg stadig, så det er med at holde tungen lige i munden 🙂

Til trods for mine trætte ben var det en god marathondag. Solen brød aldrig rigtig igennem, så det var ikke så varmt, og selskabet var som altid i top. 

Vi havde endnu en debutant som kom igennem i flot stil. Stort tillykke til Søren Jeppensen 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 9. juni 2013, kl.  8.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.07.04
Løb nr. 330
Løb tilbage 36
Kilometer i alt 13.926,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/06/10-minutter/

1 kommentar

    • René Leuring on 9. juni 2013 at 20:49
    • Svar

    Hej Annette 

    Det er næsten ikke til at fatte at man kan sætte sig selv sådan et mål, super flot, og kæmpe respekt herfra 🙂

    Mvh René Leuring

Skriv et svar

Your email address will not be published.