Fra 295,4 til mindre

Om 35 marathon er jeg i mål, og så er det slut med at løbe et marathon om dagen. Men hvad skal jeg så?

Jeg kan jo ikke bare holde op, og jeg har heller ikke lyst til at holde op med at løbe. Min krop er vant til at løbe 300 kilometer om ugen, og den vil få et chok, hvis jeg stopper fra den ene dag til den anden. Det vil mit sind også. Sindet er programmeret til, at jeg skal løbe et marathon om dagen, så jeg skal kode om. 

Når kalenderen siger mandag den 15. juli 2013, starter min nedtrapning fra 300 km om ugen til mindre. Jeg skal stadig løbe mange kilometer, men ikke et marathon om dagen 🙂

I dag siger kalenderen den 10. juni 2013, så nedtrapningen er ikke begyndt. Der står stadig 42,2 km på programmet dagligt.

Solskin, blå himmel og lidt varme fra morgenstunden er en god start på dagen. Det er skønt at sende børnene i skole med shorts på. 

Under løbet var der lidt skyer undervejs, så det blev aldrig stegende varmt.

Jeg startede løbet med en snakkerunde, og derefter fandt jeg mit eget lidt langsommere tempo. Mine ben var lidt friskere i dag end i går 🙂

Min far havde både tid til at løbe en runde med mig og bage roulade, så vi sluttede af med kage og hygge 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 10. juni 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.56.05
Løb nr. 331
Løb tilbage 35
Kilometer i alt 13.968,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/06/fra-2954-til-mindre/

1 kommentar

    • Tilde Nygaard on 10. juni 2013 at 20:32
    • Svar

    Hej Anette! Jeg vil bare sige at du er super sej, og det er rigtig godt gået. Er rigtig glad for at have oplevet at løbe med dig! Held og lykke med de sidste 35 løb, og jeg glæder mig til at følge med i, hvad dit næste mål er. Jeg er besluttet på Amsterdam Marathon 20. okt 2013

    Tilde

Skriv et svar

Your email address will not be published.