3 gange 3

Jeg vil lige bruge et øjeblik på at dvæle ved tallene. I dag var mit marathon nummer 333 på 333 dage. Der er 33 marathon tilbage i marathonprojektet og 32 dage. Det var mit marathon nummer 425 i alt og Fredskov Marathon nummer 225. 

Nu bruger jeg lige et øjeblik på at være STOLT. Ikke bare over min egen præstation. Jeg er stolt af mine forældre, som lukker deres hjem op og hver morgen tager imod os løbere med smil og et super depot. Jeg er stolt af Ulrich, som rummer mig uanset hvad. Jeg er stolt af Emilie og Viktor, som uanset hvad aldrig brokker sig, men tværtimod siger, “du må ikke stoppe, mor”. Jeg er stolt over, at så mange mennesker har løbet med. Jeg er stolt over……………….. 🙂

Endnu en dag vil jeg nævne taknemmelighed. TAK, TAK, TAK, TAK. Jeg har så meget at takke for 🙂

Det var endnu en dejlig varm sommerdag  med en kølende vind, som gjorde, at temperaturen var passende. 

Malene Ravn løb sit marathon nr. 99, så hun er klar til Klub100 Marathon på fredag den 14. juni 2013.

Nicholas Feltsen sørgede for, at det blev dansk sejr i løbet i dag 🙂

Ulrik Pihl og Louise Andersen er begge i gang med at løbe flere marathon i træk. Man forstår jo ikke, hvad der foregår i folks hoveder 🙂 🙂 🙂 🙂 

Det var en god dag på kontoret, så jeg tager en mere i morgen 🙂

Tak for i dag!

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 12. juni 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.56.57
Løb nr. 333
Løb tilbage 33
Kilometer i alt 14.052,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/06/3-gange-3/

Skriv et svar

Your email address will not be published.