> 14.000 km

De sidste 332 dage har jeg løbet mere end 14.000 kilometer. Nogen gange er det helt uvirkeligt, at det er mig, der løber et marathon om dagen. Så jeg kan godt forstå, hvis andre mennesker kan have svært ved at forstå det 🙂

Men den er god nok. I stedet for at tage på arbejde så løber jeg et marathon. I stedet for at holde ferie og weekend så løber jeg et marathon. Mine arbejdsvilkår er lidt strammere end på de fleste arbejdspladser, og de følger ihvertfald ikke ferieloven og andre bestemmelser for arbejdsmarkedet 🙂  

Men det er jo heller ikke et arbejde. Det er et eventyr på godt og ondt, men helt klart mest det gode. Det er det gode, jeg hele tiden har fokus på (den kan selvfølgelig smutte – jeg er jo kun et menneske :-)). Jeg tager ja-hatten på hver morgen.

Når jeg har det svært, så tænker jeg på alt det, jeg har at være taknemmelig for, og der er meget.

IMG_7255

Marathon 332/366. Annette Fredskov, Katrine Bernbom, Ulrik Pihl, Anders Risager, Henrik Hoplarik Franijeur, Annette Jüngling, Malene Ravn, Jane Dall og Claus Balshøj Sørensen

I dag er jeg blandt andet taknemmelig for:

 • Den dejlige sommer – at vågne op til lys, blå himmel, sol og varme
 • De skønne mennesker jeg møder på min vej
 • Kærligheden i mit liv
 • At jeg kan løbe et marathon om dagen og stadig have glæden ved at løbe

​Jeg kan fortsætte. Listen er lang. Når vi har det svært kan vi finde energi og glæde i alt det gode i vores liv. Der er altid noget godt – nogen gange skal vi bare kigge ekstra grundigt efter.

Vi bestemmer selv, hvordan vi kommer igennem udfordringerne, vi alle møder i vores liv. 

Så jeg havde en god dag, selvom mit sind udfordrer mig. I godt vejr og godt selskab. Tak for i dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 11. juni 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.24
Løb nr. 332
Løb tilbage 34
Kilometer i alt 14.010,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/06/14-000-km/

2 kommentarer

  • jan frank on 12. juni 2013 at 10:47
  • Svar

  Hej Annette, wow hvor er du bare sej, det er så godt gået af dig.
  Kunne godt tænke mig at vide hvordan du har kunnet komme igennen de ekstrem kolde måneder vi har haft? hvordan motivere du dig til at komme ud at løbe der?

   • on 12. juni 2013 at 18:28
   • Svar

   Hej Jan

   Da Annette jo har sat sig målet at løbe hver dag i et år, har muligheden for at blive hjemme fra løb ikke været til stede.

   Mvh Ulrich Fredskov

Skriv et svar

Your email address will not be published.