41 dage igen

42 marathon og 41 dage igen. Det er rigtig mange marathon, men i det store billede er det ikke så meget. Det er godt nok stadig 1.772,4 kilometer, men sammenlignet med de 13.672,8 kilometer jeg har løbet, er det ingenting 🙂

IMG_7226

Marathon 324/366. Søren Larsen, Tobias Antoft, Carsten Jensen, Henrik Hoplarik Franijeur, Anders Risager og Annette Fredskov 🙂

I dag er jeg specielt taknemmelig for al den opbakning, som jeg får fra alle sider. Det er uvurderligt 🙂

Jeg bliver jævnligt udfordret på forskellige måder, men det løser sig altid – på den ene eller den anden måde. Nogen gange klarer jeg selv udfordringerne, men langt de fleste gange får jeg hjælp.

I aften var det min dejlige veninde Maj-Britt, der lavede den lækreste aftensmad til os – tre retters menu, der gjorde dagen meget nemmere for mig og dermed resten af familien. Det løste ikke alle dagens udfordringer, men det var en ting mindre, jeg skulle tænke på, og det var en stor hjælp 🙂

Der er også kun grund til at være taknemmelig over, at jeg dag efter dag kan løbe marathon sammen med andre "løbetosser". I dag løb vi i solskinsvejr med en kølende vind. Jeg fulgtes med Anders Risager, som ikke havde brugt alle sine kræfter, selvom han løb to Skodsborg Marathon i går. Jeg tror, at hans skønne kone Vibeke er ved at finde en psykolog til ham 🙂 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 3. juni 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.57.38
Løb nr. 324
Løb tilbage 42
Kilometer i alt 13.672,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/06/41-dage-igen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.