Overtryk

I dag var der overtryk og bægeret flød over. Jeg løb og snakkede de første runder, og jeg kunne godt mærke, at klumpen sad i halsen, og jeg var meget sensitiv. Da jeg kom i depot efter anden runde kom tårerne frem, og jeg gik indenfor nogle minutter. Jeg troede, det var nok til at fatte mig, men det var det ikke. På tredje runde måtte jeg lade mig falde tilbage, så jeg kunne løbe alene og græde. 

Ja, man kunne se mig grædende på Rønnebækstien i dag. Sådan kan det også være 🙂

Da jeg havde hulket færdigt, fandt jeg min egen rytme, og jeg kom godt i mål. 

Ligesom de sidste dage var vi mange til start, selvom det er hverdag. Nu er jeg tæt på målet, og der er ikke så mange løb tilbage. Hvis man skal nå at være med, skal det være nu, og det tror jeg trækker nogle nye løbere til 🙂

Vejret holdt tørt, men det blæste en del. Til trods for tårer var det en god marathondag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 26. juni 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.59.10
Løb nr. 347
Løb tilbage 19
Kilometer i alt 14.643,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/06/overtryk/

3 kommentarer

  • Jørgen Steen Nielsen on 27. juni 2013 at 07:39
  • Svar

  Helt naturligt, at følelserne skal ud. Jeg har flere gange løbet og tudet sidst på de lange løb, både pga. træthed og når jeg forestillede mig, hvor stolt jeg ville være, når jeg kom i mål.

  Du når snart dit mål! Du er sej og det er en fantastisk præstation, du er i gang med. Jeg er helt vildt imponeret! Respekt!

  • Robert Aas Krustiansen on 27. juni 2013 at 06:42
  • Svar

  Rett og slett imponerende… Hilsen fra en Nordmann 🙂

  • Nulle on 26. juni 2013 at 21:29
  • Svar

  Du er bare mega sej. Jeg har fulgt med længe her og jeg ved at du med din vilje kommer i hus – det er vildt imponerende og meget inspirerede . En svær dag er overstået og du formår at løfte dig selv – helt enkelt enestående

Skriv et svar

Your email address will not be published.