Smil og ingen tårer

Tak for alle jeres kommentarer i går, da jeg hang lidt i bremsen. Det er fantastisk at mærke opbakningen, og det betyder meget for mig 🙂

Når jeg har haft en off-dag, er jeg altid spændt på næste dag. Det er en sund spænding – nysgerrighed ikke frygt. 

Jeg kan afsløre, at jeg græd færdigt i går. I dag var der kun smil 🙂

Smilet var stort, da jeg blev overrasket fra morgenstunden af min gode ven Flemming Madsen, som endnu engang kom med en AT-kage til mig som opmuntring, og denne gang havde han løbesko på. 

IMG_7340

Tak for en hyggelig tur, Flemming Madsen 🙂

AT-kage er Flemmings opfindelse og står for Anti-Tude-Kage. Det er kun tredje gang, han kommer med ATK, så det går da ret godt 🙂

Ingen vand i dag – hverken tårer eller regn. Nogle er måske utilfredse med sommervejret i øjeblikket, og jeg elsker da også, når der er sol, blå himmel og varme. Men jeg kan ikke få mig selv til at brokke mig, når jeg tænker tilbage på vinteren og tre lag tøj. Det er SOMMER og der er sommerferiestemming 🙂

I morgen har Emilie og Viktor sidste skoledag, og så bliver jeg lige nødt til at nævne, at jeg kan se frem til 6 uger uden madpakker. Hvad er det med de madpakker?? 🙂

Der er mange smileys i dag 🙂 🙂 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 27. juni 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.57.36
Løb nr. 348
Løb tilbage 18
Kilometer i alt 14.685,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/06/smil-og-ingen-tarer/

1 kommentar

    • Helle K on 27. juni 2013 at 19:12
    • Svar

    Kære Annette – Jamen Altså – det er ganske forståeligt. Det er super sejt det du gør hver eneste dag og jeg følger bare din side med dine løb og dagens tal. Jeg mangler simpelthen ord – har bare så meget respekt for dig og det projekt, som du er meget stærk på vej til at fuldføre. “Tud” du bare når bægeret flyder over – det er store præstationer du gennemføre hver eneste dag. Der er ikke andet en stor respekt for dig og din familie.

Skriv et svar

Your email address will not be published.