Endelig FERIE

Vi rejser godt nok først på mandag, men Ulrich er gået på ferie i dag, og vi begynder så småt at gå offline. Så nu er tidspunktet kommet, hvor jeg vil råbe ud i hele verdenen: FERIE 🙂 🙂

I dag har vi fejret min kære mors fødselsdag med familien. Jeg har nydt det MEGET – familiehygge med god mad og badetur. 

Billeder fra Bøgeskoven på Stevns, hvor vi fejrede min mors fødselsdag 🙂

IMG_1232IMG_1238IMG_1241

 

 

 

 

 

 


Jeg overvejede kraftigt at løbe Skinnermaraton i Hundige i morgen, men det gør jeg ikke alligevel. Jeg løber en lang tur herhjemme i stedet for, og så skal Ulrich og jeg til Grøn Koncert bagefter. Det holdes næsten i vores baghave.gron koncert

I sidste uge havde kroppen det godt med de 120 km, jeg løb, og i denne uge har jeg planlagt at løbe 100 km. Jeg prøver mig frem og er meget opmærksom på, hvordan kroppen har det.

Mentalt har jeg ikke helt ro med, at jeg har fravalgt marathon i weekenden, men min mave fortæller mig, at det er det rigtige valg. Sindet har det bedre med de færre kilometer, end jeg havde forventet, og jeg regner med at sætte kilometerne yderligere ned, mens vi er i Egypten. Så supplerer jeg med svømning.

Jeg har kun et ord på hjertet: FERIE 🙂 🙂 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/endelig-ferie/

Skriv et svar

Your email address will not be published.