Endelig FERIE

Vi rejser godt nok først på mandag, men Ulrich er gået på ferie i dag, og vi begynder så småt at gå offline. Så nu er tidspunktet kommet, hvor jeg vil råbe ud i hele verdenen: FERIE 🙂 🙂

I dag har vi fejret min kære mors fødselsdag med familien. Jeg har nydt det MEGET – familiehygge med god mad og badetur. 

Billeder fra Bøgeskoven på Stevns, hvor vi fejrede min mors fødselsdag 🙂

IMG_1232IMG_1238IMG_1241

 

 

 

 

 

 


Jeg overvejede kraftigt at løbe Skinnermaraton i Hundige i morgen, men det gør jeg ikke alligevel. Jeg løber en lang tur herhjemme i stedet for, og så skal Ulrich og jeg til Grøn Koncert bagefter. Det holdes næsten i vores baghave.gron koncert

I sidste uge havde kroppen det godt med de 120 km, jeg løb, og i denne uge har jeg planlagt at løbe 100 km. Jeg prøver mig frem og er meget opmærksom på, hvordan kroppen har det.

Mentalt har jeg ikke helt ro med, at jeg har fravalgt marathon i weekenden, men min mave fortæller mig, at det er det rigtige valg. Sindet har det bedre med de færre kilometer, end jeg havde forventet, og jeg regner med at sætte kilometerne yderligere ned, mens vi er i Egypten. Så supplerer jeg med svømning.

Jeg har kun et ord på hjertet: FERIE 🙂 🙂 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/endelig-ferie/

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Tina Holgaard on 2. august 2013 at 11:41
  • Svar

  Du er bare for sej! Jeg har fulgt dig på Endomondo, og jeg er vildt imponeret. Du fortjener virkelig ferie nu 🙂 godt løbet 🙂

   

 1. Härligt!! Det är ni värda, hela familjen! /Annica

  • Bruno Petersen on 28. juli 2013 at 13:39
  • Svar

  En rigtig god ferie, vil jeg ønske dig og din familie, hvem har fortjent det mere end jer,? Det har været stort at følge dig, i dit projekt, det er så stort Annette at jeg ikke kan finde ord, men endnu endgang tillykke :):)

  • Else Bruun on 27. juli 2013 at 05:41
  • Svar

  Rigtig god ferie Annette – håber du vil nyde den i fulde drag – jeg beundrer dit projekt og gennemførelse af den . 🙂 Else

   

 2. wow! Annette in “civilian clothes” 🙂 Have a good rest! 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.