Genopladet

Så er vi hjemme igen efter en skøn ferie i Egypten. Jeg er tilbage med genopladede batterier, benzin på tanken og bægeret er tømt. Inden vi tog afsted følte jeg, at jeg var ved at eksplodere – jeg kunne ikke rumme mere, og Ulrich måtte flytte flere interviews. Nu er jeg klar til nye oplevelser og vigtigst lige nu, at stikke næsen i computeren og skrive min bog.

IMG_2272

Emilie på vej ned af den sejeste vandrutsjebane

IMG_2414

Jeg startede dagen med en løbetur

 

 

 

 

 

 

 

 

Det har været fantastisk at slappe af og hygge, læse, bade, spille spil og “bare” være sammen.

Min krop har godt kunnet finde ud af at tage den med ro. Jeg startede dagen med en “lille” løbetur i det meget varme vejr. Selvom jeg løb kl. 8.00 sagde termometeret 35 grader 🙂

Så status er, at jeg har det godt. Ingen tomhed eller sammenbrud og fysisk er kroppen stadig med mig. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/08/genopladet/

Skriv et svar

Your email address will not be published.