Hvad så??

Min telefon gik uden varsel i sort tidligere i dag. Næsten afskåret fra omverdenen. Men det skulle blive værre. Sidst på eftermiddagen røg internettet, og så var jeg fuldstændig afskåret fra omverdenen. Hvad gør jeg så??

Vi er så vant til at være konstant online. Vi skal følge med hele tiden, og andre har en forventning om, at vi er til at få fat på. Uden telefon føler jeg mig nøgen. 

MEN det er helt i orden, at vi ikke altid er til at få fat på. Selvom vi har en mobil, er det ikke en lov, at vi skal tage den, når den ringer. Det kan jo være, at det ikke lige passer. En SMS skal ikke besvares samme sekund, som den tikker ind. 

Heldigvis kom Ulrich hjem og udøvede magi med min telefon, og nu virker den igen. Internettet var røget i hele Sydsjælland, men nu har Stofa fundet fejlen, så jeg er online igen all over 🙂

Det er nu det rareste 🙂 Jeg vil ihverfaldt gerne selv bestemme, hvornår jeg skal være offline. 

IMG_2236

Nu skal vi være fulde 🙂 🙂

Det har det været den dejligste dag i selskab med verdens bedste datter. Vi startede med en shoppetur og sluttede med en løbetur i det varmeste vejr.

Emilie hjalp mig med også gavebordet. Den sidste uges tid har jeg læst kort og nydt synet af alle blomster, vin og gaver. Nu er det tid til at nedlægge gavebordet 🙂

Det er super dejligt, så mange der har tænkt på mig. Vi læste alle kortene igen, og jeg er meget rørt over de de flotte ord.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/hvad-sa/

Skriv et svar

Your email address will not be published.