På den igen

IMG_0609Jeg bestemte mig i går aftes. Valget stod imellem at gå i seng i rimelig tid og stå tidligt op for at køre til Hundige og løbe marathon kl. 7.00 ELLER blive længe oppe sammen med Ulrich og sove uden at blive forstyrret af vækkeuret.

Endnu engang fandt jeg frem til min mavefornemmelse, og det blev marathon. Fredag aften traf jeg det andet valg, så nu har jeg fået det hele 🙂

Det var en skøn formiddag i Hundige i det varmeste vejr. Jeg nød at løbe lidt hurtigere, end jeg har gjort det sidste år, og det gik bedre end forventet. Jeg havde ikke regnet med, at jeg kunne holde farten hele løbet, men det lykkedes.

Nu er mine ben også trætte på en anden måde, end jeg er vant til. Det var på en eller anden måde befriende ikke at tænke på, at jeg skal være klar til i morgen. Så er det i orden at presse benene lidt mere 🙂

Jeg føler endnu ikke, at mine depoter er genopfyldte, og derfor havde jeg et par nutellaboller og kondivand med til turen. Det var en varm tur, så der skulle meget væske til. 

Nu er det søndag og fridag, så jeg vil gå ud i det dejlige solskinsvejr 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 21. juli 2013, kl. 7.00
Sted Skinnermaraton, www.skinnermaraton.dk
Resultat 4.24.16
Marathon i alt 459
Marathon i 2013 197

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/pa-den-igen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.