Hvad skete der lige der?????

Nu har jeg glædet mig til, at jeg kan sove længe en weekend og være sammen med familien, og så siger jeg til hele verdenen på CNN, at jeg løber marathon i weekenden. Hvad skete der lige der?

Først tænkte jeg, at når jeg har sagt, jeg løber marathon, så er jeg nødt til det at gøre det. MEN ved nærmere eftertanke så er jeg ikke nødt til det. Jeg traf et valg, der gjorde, at jeg var nødt til det fra den 15. juli 2012 til den 14. juli 2013, men nu har jeg mit frie valg. Jeg kan selv vælge, om jeg løber marathon, eller jeg sover længe sammen med familien.

Det er muligt, det bliver marathon først og familie bagefter. Det ved jeg ikke endnu. Det vigtige er, at jeg husker min valgfrihed.

​Projekt om projektet
logoI dag tog jeg hul på næste projekt. Jeg var til møde på Muusman’ Forlag for at sparke bogprocessen i gang, og det føles rigtig godt. Det er mig selv, der skal skrive bogen, og jeg glæder mig til processen. 

Jeg nyder at skrive, så jeg er glad for, at jeg selv får mulighed for at skrive bogen. Jeg tror, at det giver det bedste resultat, at bogen er med mine egne ord.

I kommer til at høre meget mere om mit arbejde med bogen 🙂

Surprise: Jeg har løbet en tur i dag, og et par interviews er det også blevet til 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/hvad-skete-der-lige-der/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Tina on 27. juli 2013 at 00:32
  • Svar

  Har været helt fantastisk at følge dig det sidste år men jeg kan da ikke vente med at få din bog i julegave må da bare eje den så snart den udkommer : )

  • peter on 20. juli 2013 at 19:07
  • Svar

  håber også at bogen er under mit jule træ

  hilsen peter

   

  • Flemming on 20. juli 2013 at 18:53
  • Svar

  Hej Annette

  Et kæmpe stort tillykke med dit utrolige projekt.

  Det har været helt fantastisk, at følge dig igennem det sidste år.

  Var lidt bekymret for, om du skulle løbe ind i en skade. Men det skete heldigvis ikke.

  Endnu engang et stort tillykke, med din store bedrift. Dèt kræver respekt 🙂

   

  • Connie on 19. juli 2013 at 18:16
  • Svar

  Håber bogen kommer til at ligge under mit juletræ i år 🙂  … Du får travlt … så i TV2 Nyhederne at CNN planlægger at komme til Danmark og lave en udsendelse med dig … det er da vildt!!! Havde du selv tænkt at resten af verden udenfor lille Danmark ville udvise så stor interesse omkring dit projekt?

   

  http://www.larseniform.blogspot.com

Skriv et svar

Your email address will not be published.