Ro på

I dag faldt der ro på efter en travl og spændende uge. Det er weekend, og vi nød at blive i sengen, så længe, vi havde lyst. Ingen marathon i dag. I stedet en 15 km løbetur i det dejlige varme sommervejr 🙂

Status på mine ben er, at de ikke føles meget anderledes end de gjorde for seks dage siden. Jeg løber godt nok lidt hurtigere på mine løbeture uden at tænke over det, men benene føles ikke mere friske.

Indtil nu kan kroppen kan godt finde ud af, at jeg har sat antallet af kilometer betydeligt ned, så jeg har ikke ubehag eller uro nogen steder. Alt er godt 🙂

I eftermiddags gik turen gik til København. Jeg havde rigtig meget brug for at være sammen med Ulrich uden at lave noget marathonrelateret, og det er stadig svært, når vi er herhjemme, så vi måtte ud af huset. 

Det var super dejligt at gå en tur i Nyhavn og sidde og nyde en is med udsigt over vandet 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/ro-pa/

Skriv et svar

Your email address will not be published.