Mrs. Marathon lægger an til landing

Mrs. Marathon lægger an til landing. Sådan lyder det i dagens udgave af Sjællandske, hvor jeg blandt andet udtaler, “Det der med at sige »jeg kan ikke«, det holder ikke. Man kan træffe et valg om at lade være, og det er fint nok – men man skal ikke sige, at man ikke kan.”

Det citat lægger jeg rigtig gerne navn til 🙂

Der er meget, jeg vil fravælge at gøre, fordi det ikke er vigtig nok for mig, eller ihvertfald ikke vigtig nok til, at jeg vil lægge det arbejde i det, der er nødvendigt. MEN 366 marathon på 365 dage var vigtig nok til, at jeg har gjort det nødvendige igennem et år for at komme i mål på søndag. 

Det betyder, at det i dag blev etcifret med 9 marathon tilbage 🙂

Jeg kunne ikke falde i søvn i går aftes, så jeg havde sovet for lidt, da vækkeuret ringede i morges kl. 4.55. Det hjalp lidt at lukke op for gardinerne og se den blå himmel.

IMG_5632Der var mange andre end mig, der var stået tidligt op, så startfeltet var stort. Det gode ved at starte tidligt er, at vi også er tidligt færdige igen.

Til trods for træthed havde jeg en rigtig fin tur i selskab med Morten Walter og Rene Hjorth Olsen. Det gik vist lidt for stærkt takket være Morten Walter 🙂

Fantastisk med solskin og varmt vejr. De fleste var glade for den kølende vind.

Jeg nød, at Ulrich var med i dag. Han tog en masse billeder, som kan ses her.

IMG_5936

Mine personlige kompressionsstrømper. Jeg har fået lilla PLUSSOCK med mit navn på 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 6. juli 2013, kl.  7.00
Sted Skinnermaraton, www.skinnermaraton.dk
Resultat 4.47.15
Løb nr. 357
Løb tilbage 9
Kilometer i alt 15.065,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/mrs-marathon-laegger-an-til-landing/

Skriv et svar

Your email address will not be published.