Næsten fridag

Da jeg vågnede i morges, følte jeg, at jeg var kørt over med en damptromle. Flad, træt og tung, så jeg tænkte, at her bliver jeg liggende. Det gjorde jeg så i fem minutter 🙂

Oppe kl. 10, og det jeg havde lyst til, var at rydde op i mit klædeskab. Jeg havde regnet med at sidde med computeren og se billeder samt læse lykønskninger. Jeg havde regnet med at begrave mig i mit gavebord. MEN jeg har ikke plads endnu til at rumme det hele, så jeg er nødt til at fordøje lidt ad gangen.

Derfor blev det klædeskabet og tre skraldesække fyldt med genbrugstøj. Når vi rydder op udenfor os selv, rydder vi også op indeni 🙂

Selvom det var en fridag, blev der lige plads til et interview med en kinesisk avis, og lige nu venter jeg på et opkald fra CNN. Det er et forinterview, inden jeg skal live på via Skype i morgen. Dejligt at verden følger med.

Fredskov marathon 14-07-2013 586En løbetur er det også blevet til. 15 km hvor jeg rundede Rønnebæk og mindedes en fantastisk søndag. Der stod stadig lykønskninger på vejen. Vi har løbet igennem Rønnebæk utallige gange det sidste år, så jeg føler næsten, at jeg kender en del af beboerne, som jeg har hilst på dag efter dag.

Fredskov marathon 14-07-2013 770På finaledagen blev jeg rigtig glad da vi løb ind i Rønnebæk. Der var pyntet flot op fra morgenstunden og hepperne var klar. Nogle havde flyttet morgenmaden udenfor, og der var ekstra depoter til løberne. Rønnebæk var med hele dagen, og på sidste runde var der sørget for champagne, så vi stoppede op og skålede. 

Rønnebæk var med til at gøre dagen festlig og meget speciel for mig og alle de andre løbere.

Rønnebæk var ikke de eneste, der var stået tidligt op. Musvågevej, var fyldt med flag fra morgenstunden. Vi har afholdt løb fra Musvågevej mere end 200 gange det sidste år, så naboerne er vant til os 🙂 

Jeg er meget taknemmelig for al den opbakning, jeg har fået. TAK

Over de næste dage fortæller jeg om finaledagen i takt med at jeg selv fordøjer indtrykkene.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/naesten-fridag/

Skriv et svar

Your email address will not be published.