Statusopdatering dagen derpå

Det er dagen derpå. Vækkeuret ringede klokken 6, og det har været en travl dag med fire interviews. Nu er vi snart klar til at køre mod København, hvor jeg skal være med i Aftenshowet på DR1. 

Status er, at jeg er træt, men MEGET glad og lykkelig. I går overgik min vildeste fantasi, og jeg er meget taknemmelig. 

Mine ben er trætte, men det er ikke ligeså slemt, som jeg havde troet. Efter interviewet i morges til P4 – Sjælland løb jeg hjem inklusiv en lille omvej, så det blev 8 km. Jeg havde den samme følelse i benene, som jeg havde i går under andet marathon, tungt men okay. Det var fedt at løbe lige nøjagtig den vej, som jeg havde lyst til. Dejligt at folk hilste og sagde tillykke 🙂

I formiddags kørte Ulrich vores ven Roman fra Hviderusland til stationen, hvor han tog toget til København. Der har han fået en overnatning på Grand Hotel. I morgen tager han færgen videre til Polen. Hans plan er at løbe marathon i Polen, inden han vender hjem. Tak for al jeres hjælp til Roman. Han har oplevet et eventyr i Danmark.

Jeg har et gigantisk gavebord, som jeg glæder mig til at fordybe mig i i morgen. Det er helt vildt 🙂

I morgen har jeg ingen aftaler for første gang i et år 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/statusopdatering-dagen-derpa/

7 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Ravindran on 17. juli 2013 at 16:39
  • Svar

  Dear Annette,

  I just saw your interview with CNN. Had no idea that an ordinary  woman ( like you describe yourself )  had taken upon herself an extraordinary mission to run 366 marathons in 365 days.  Absolutely incredible. Being  a recreational  runner myself, you are a great  inspiration to me. Now I know that I will attempt a full marathon one day.

   My best wishes to you and your very supportive family and circle of friends. The world certainly needs more Annettes.

  With regards,

  Ravindran

  Bangalore,

  India

  • Hanne Nikolajsen on 16. juli 2013 at 17:32
  • Svar

  Hej Annette,

  stort til lykke med at du har gennemført det fantastiske projekt. Det er enormt sejt gjort og jeg er vildt imponeret-:) . Held og lykke med dit liv fremover – hvad kan du ikke drive det til med den kampgejst og karakterstyrke. Også en stor hilsen til din familie, som så flot har støttet dig i forløbet. Mange hilsner Hanne

  • Kristian on 16. juli 2013 at 12:29
  • Svar

  Det er bare så fantastisk Annette! STORT tillykke med den flotte flotte præstation. Jeg har fuldt dig rigtig længe og du er en af grundene til jeg i dag løber marathon. Så tak for det.

  Vi ses til marathon i Knuthenborg 😉

  De bedste hilsner

  Kristian

  • Mads Thomsen on 16. juli 2013 at 10:02
  • Svar

  Hej Anette

  Fantastisk at du gennemførte – whauu !!!

  /mads

  • Kenny on 15. juli 2013 at 20:27
  • Svar

  Tillykke! Jeg kører også til at bekæmpe multipel sklerose, din historie er vidunderlig!

  (Congratulations!  I also run to fight multiple sclerosis, your story is wonderful!)

  • Kirsten Juda on 15. juli 2013 at 17:02
  • Svar

  Kære Annette

  Kæmpe stort tillykke! Det er helt fantastisk det du har præsteret. Jeg har fulgt dig stort set hver dag, siden min familie og jeg mødte dig til Bjergmarathon i Hedeland i april. Lige nu ferierere hele familien i Vietnam, men jeg har alligevel fulgt dine sidste marathondage fra Hanoi:) stort, stort, stort tillykke! 

  Kirsten fra Kornerup

  • Lone on 15. juli 2013 at 15:24
  • Svar

  Hej Anette

  Fantastisk præstation du har ydet, stor, stor respekt for det!

  Jeg har fulgt dig på bloggen året igennem og beundrer din vilje til at ville.

  Mange gode ønsker for fremtiden herfra til dig og din familie

  Hilsen Lone

Skriv et svar

Your email address will not be published.