Det var september

Status 2½ måned efter 366/365maratonkvinden

 • Min bog, Maratonkvinden, er lige ved at være klar til tryk. Den udkommer sidst i oktober. Jeg glæder mig meget til, I får fingre i den 🙂 Jeg er rigtig glad for resultatet og føler, at jeg nåede mit mål. 
 • Et nyt mål i 2014 er 5 marathon på 48 timer. Det er sidst i maj 2014 på Bornholm. Løbet er arrangeret af Tejn IF. Derudover har jeg tilmeldt mig Hamborg Marathon 2014. Der bliver selvfølgelig mange løb før det. 
 • IMG_0686

  En skøn efterårsmorgen i løbeskoene

  Jeg er stadig vild med marathon, men lige nu kan jeg ikke prioritere det så højt. Mit næste løb bliver mandag den 7. oktober 2013, hvor der igen er Fredskov Marathon. Ju-bi, det er ligesom det plejer 🙂
 • Nu er jeg i gang med at forberede foredrag. Jeg glæder mig til at komme ud og fortælle min historie. 
 • Der er stadig interesse fra medierne. Onsdag får jeg for eksempel besøg af en journalist fra et stort tysk dameblad. 
 • Jeg løber stadig en tur hver eneste dag – omkring 12 km. Det har jeg ikke lyst til at undvære. 
 • Mentalt kan jeg godt mærke, at jeg har haft travlt. Mit hoved trænger efterhånden til at holde lidt fri. Det skal nok komme.
 • ALT ER GODT 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/09/det-var-september/

Skriv et svar

Your email address will not be published.