Afsted med dig

I går aftes sagde Ulrich til mig:

Jeg tager boden i morgen tidlig, og du tager til Skodsborg Marathon.

Jeg var ikke svær at lokke, for løbet startede klokken 8.00, så jeg kunne nå hjem og se håndboldkamp om eftermiddagen.

Der var håndboldstævne i Næstved hele weekenden, og da klubben var arrangør, skulle vi forældre hjælpe til. I går var vi i hallen det meste af dagen, og jeg nød at være med. Jeg havde dog taget løbetøjet med, så i en pause midt på dagen, tog jeg lige en løbetur i skoven.

Jeg var helt klar til at stå i boden igen i dag, men Ulrich insisterede 🙂

Det var dejligt at være i Dyrehaven igen,  og jeg nød omgivelserne og løbeturen i godt selskab. Jeg pressede mig selv for at følge med de andre, så nu er mine benmuskler ømme. Vejret var lunt og solrigt, og det var en dejlig efterårsdag.

I morgen er jeg klar til en stille og rolig tur til Fredskov Marathon.

Jeg begynder så småt at føle, at jeg har lidt mere overskud. I starten af ugen følte jeg mig stadig lidt presset. Bogen var på vej i trykken, og jeg skulle forberede mig til foredrag. Ærlig talt så ønskede jeg mig bare til en ferieø, hvor jeg kunne holde fri og lade batterierne op. Ferie er ikke en mulighed lige nu, så jeg måtte arbejde med mine tanker, finde det positive og se mulighederne. Torsdag glædede jeg mig til at holde foredraget 🙂

Det er mit liv – mit ansvar.

Jeg vælger selv, hvordan jeg ser verden.
Jeg vælger selv, om jeg vil smile. 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 6. oktober 2013, kl. 8.00
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.26.55
Marathon i alt 464
Marathon i 2013 202

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/10/afsted-med-dig/

Skriv et svar

Your email address will not be published.