Maratonkvinden

maratonkvindenMaratonkvinden – er titlen på min bog som udkommer på Muusmann’ Forlag til oktober. Jeg sidder med næsen i computeren det meste af tiden og gennemlever mit år med marathon. Et helt fantastisk og meget udfordrende år. Det er en ærlig fortælling, hvor jeg blandt andet lukker op for mine tanker og dæmoner. Læs mere her.

Det er en spændende proces for mig, og jeg nyder at skrive bogen, men det er også udfordrende for mig at være under et nyt pres. Presset af at jeg skal skrive bogen på rekordtid. 

Jeg skal arbejde meget koncentreret for at blive færdig med manuskriptet til tiden, så jeg tager indimellem nogle overnatninger på hotel for at få arbejdsro, så jeg bliver færdig til tiden.

Der er ikke tid til marathon lige nu, og det savner jeg rigtig meget. Jeg løber min daglige tur på12-14 km, og det har min krop det fint med.

En måned efter at jeg var færdig med 366/365, var jeg til tjek på Rigshospitalet, hvor jeg blev overrasket over at finde ud af, at jeg havde tabt mig et kilo, og min fedtprocent var faldet med en til 17. Det ændrer sig sikkert nu, hvor min hjerne kræver sukker, sukker, sukker, mens jeg arbejder ved computeren. Nogle gange giver jeg den, hvad den vil have og andre gange tænker jeg, NEJ, stop, ikke mere sukker 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/09/maratonkvinden/

Skriv et svar

Your email address will not be published.