Nærmest vigtigst

Mit mål: Manuskript til Maratonkvinden skal være færdig den 15. september. 

Hvor vigtigt er det? Nærmest vigtigst, og derfor giver jeg alt, hvad jeg har i mig. Det må gerne gøre lidt ondt, og det gør det også, når jeg skal skrive så mange timer i døgnet som overhovedet muligt. Det er en spændende proces at gennemleve hele året fra 15. juli 2012 til 14. juli 2013, ja, faktisk startede det før, og der starter bogen også. Det er også en hård proces, for jeg er endnu engang under pres uden at have restitueret efter et års pres, så det giver i den grad nye muligheder for personlig udvikling.

Stafet for Livet 2013 08 25 6

Ulrich var også med til Stafet for Livet. Han gik 10 kilometer begge dage, og så fik han snakket og hilst på rigtig mange.

Ja, jeg kan stadig ikke undvære mine løbeture. I weekenden tog jeg træningsturene på Herlufsholm Stadion i Næstved til Stafet for Livet.

Turene blev længere, end jeg havde regnet med, for det var en super hyggelig løbefest for alle. 

Det var første gang, at Ulrich og jeg var med, og vi er klar igen til næste år. Jeg har sat målet om at nå 150 hyggelige kilometer indenfor de 24 timer. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/08/naermest-vigtigst/

Skriv et svar

Your email address will not be published.