Altid noget at glæde sig over

Endnu en sniger. Jeg kunne ikke på forhånd bestemme mig, om jeg skulle sove længe i dag eller køre til marathon. Jeg var i Jylland i går og holde foredrag, så jeg kom sent hjem, og derfor tænkte jeg, at det måske var en god ide at sove længe og “bare” løbe en træningstur herhjemme. 

Jeg kunne dog ikke lade være med at sætte vækkeuret, og da jeg vågnede kunne jeg høre regnen tromme mod ruden. Vejrudsigten var heller ikke lovende. Alligevel kunne jeg mærke lysten – jeg vil ud at løbe langt – jeg vil ud at lege med vennerne 🙂 

Det blev et meget vådt marathon, men jeg glædede mig over, at det ikke blæste. Efter en meget blæsende uge var det super fedt med stille vejr. Derudover var det skønt at snakke med de andre. Ja, der er altid noget at glæde sig over – også selvom det regner og regner.

Fyr til Fyr

Jeg glæder mig til udfordringerne på Bornholm den 5. april 2014

I dag kunne jeg ikke holde den fart, jeg lagde ud med, og de sidste 10 kilometer var rigtig hårde. Mine ben var trætte og jeg kunne for alvor mærke, at jeg løb marathon. Jeg var selvfølgelig gennemblødt, men det var først da jeg kom i mål og stod stille, at jeg begyndte at fryse. Derfor var jeg hurtigt til at sige tak for i dag og tænde for varmen i bilen 🙂

Den sidste nyhed herfra er, at jeg har tilmeldt mig ultraløbet Fyr til Fyr, hvor man løber fra den ene ende af Bornholm til den anden – cirka 60 kilometer.  Det bliver en udfordring for mig. Terrænet er hårdere end andet jeg har prøvet. Derudover skal man selv have depot med, så jeg skal løbe med rygsæk. Jeg glæder mig 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 2. november 2013, kl. 9.00
Sted Running2Venus Cannonball Marathon, www.running2venus.dk
Resultat 4.27.41
Marathon i alt 468
Marathon i 2013 206

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/11/altid-noget-at-glaede-sig-over/

Skriv et svar

Your email address will not be published.